SVEROK

Om Sverok och rekryteringen


Sverok är ett av Sveriges största ungdomsförbund. Sverok har ca 55 000 medlemmar i 2800 föreningar över hela landet. Sverok samlar, utvecklar och sprider spelhobbyn och spelkulturen. I Sverok startar och driver ungdomar sina egna föreningar och skapar verksamhet tillsammans. Våra medlemmar ägnar sig bland annat åt rollspel, lajv, brädspel, östasiatisk populärkultur, cosplay, figurspel, e-sport och LAN. Sveroks kansli har ca 20 anställda och finns på fem orter i landet.

Som ett led i att arbeta normkritiskt och motverka diskriminering använder Sverok sig av kompetensbaserad rekrytering. Detta innebär bland annat att vi anonymiserar inkomna ansökningar. Vi tar därför inte emot personliga brev eller CV:n i form av en länk till en extern profil (till exempel LinkedIn). Sådana ansökningar kan komma att sållas bort.

Beskrivning

Som praktikant hos Sverok är du placerad på Stockholmskontoret på Stora Essingen. Du deltar i det dagliga arbetet som vår kommunikatör ansvarar för, vilket inkluderar intern kommunikation med föreningar och distrikt samt extern kommunikation med media och samarbetspartners. Du kommer även få insyn i och delta i större projekt och Sveroks eventnärvaro på mässor och konvent. Du kommer även att arbeta med sociala medier och framtagning av trycksaker och profilmaterial.

Beroende på dina styrkor, vad du studerar nu och vad du vill lära dig mer om kan vi anpassa dina arbetsuppgifter, så att du får ut mesta möjliga av din praktiktid hos oss.

Kvalifikationer

Vi letar efter dig som studerar på en eftergymnasial utbildning inom event, projekthandledning, kommunikation, marknadsföring, PR eller liknande. Vi tror att du har ett stort intresse för föreningslivet i allmänhet och spelhobbyn i synnerhet. Meriterande är erfarenhet av att arbeta med mångfald och normkritik. Som person är du initiativrik och kreativ, tycker om att arbeta tillsammans med andra och är duktig på att skapa nya relationer.

Observera att praktiktjänsten är obetald, kombinera därför gärna med studier eller praktikkurs.

•••

Rekryteringen sker löpande, kontakta gärna oss med dina frågor.
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2017/1
Kontakt
  • Nicholas Ranégie, 010-551 93 23
Sista ansökningsdag 2018-12-31

Takaisin avoimiin työpaikkoihin